martes, 15 de mayo de 2018

Final amb amarg gust de boca


El diumenge 22 d'Abril es va disputar la final de la copa catalana a l'edifici Disseny Hub de Barcelona, la nostra entitat porto a dos equips que es van classificar en la fase prèvia que es va fer en les Cotxeres de Sants, el Barcelona B en segona Divisió i el Barcelona D en Tercera Provincial.

El matí va començar amb la notícia que l'equip D anava amb baixes i solament va poder presentar-se amb dos jugadors durant el transcurs del matí i el B jugant contra un dels favorits res més començar.

El Barcelona B solament va poder fer 17,5/36 ni tan sols arribant al 50% i sincerament ho podria haver fet millor, en l'última ronda podia fer podi, però en l'ultima ens va tocar el que va quedar campió del grup, que els mano totes les meves felicitacions al Montmeló per quedar campions.

L'equip B va estar integrat pels següents jugadors:

1er Xavier Boixader (Valor) (2/8) : No va fer mal paper per la de quantitat de jugadors forts amb els quals es va enfrontar, entre ells havien dos MI'S i diversos MCs, encara que em va confesar que ho va fer malament, però no penso així.

2ndo Angel Monclus (temps) (3,5/8) : També va jugar amb gent forta, encara que en moltes partides anava amb dificultats de temps i li va caure.

3er Juanma Sanchez (Força) (4/5) : El nostre Presi va tenir un dia bastant fi, guanyant als seus rivals amb força i la seva derrota va ser per bandera on va tenir opcions d'entaular.

4to Pau Jover (Declivi) (3/8) : No va ser el dia de Pau, i això que és un jugador que dóna molt respecte en aquests ritmes ràpids, però un mal torneig ho té qualsevol i segur que en el proper arrasés!

5to Iván Cano (Atracador) (5/7) : Iván no va merèixer ser el pichichi de l'equip, moltes partides que els seus rivals tenien guanyades Iván les va remuntar tot i amb dificultats de temps, cada partida pitjor que l'anterior, i la derrota que va tenir no li va faltar molt per atracar-la.


El Barcelona D va fer 13/36, en anar al matí solament amb dos jugadors i a la tarda amb tres s'ha vist afectat.

L'equip D va estar integrat pels següents jugadors:

1er Jose Luis Flores Liñan (Esgotat) (2/5): Flores va defensar el primer tauler durant el matí, em confés que s'estava avorrint i per això es retiro a mig torneig

2ndo Santiago de la Creu (Pichichi) (5/9): Amb força va jugar tot el dia i aguanto com un campió 

3ero Eduardo Lorenzo (Fitipaldi) (3/4): Molt bona tarda de Edu, jugant posicions obertes i guanyant a la velocitat de la llum.

4to Jordi Sanchez Viana (Invencible) (3/3) Intractable Jordi, va tenir molt bona tarda.

Aquesta va ser l'actuació dels nostres jugadors en la final de la copa, també volgués felicitar a la Escola d’escacs de Barcelona per quedar campió en el grup Absolut, intractables durant tot el torneig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario